kapper afspraak plannen
Website creatie
Door: Monique Kemp-Hoogenboom - 04 02 2016

ZOYA for Beyuna nu ook in de salon

Sinds afgelopen januari is de productlijn van Beyuna uitgebreid met een complete lijn nagellakken! Hiervoor is Beyuna een partnerschap aangegaan met Zoya nailpolish.

---n

'The BIG 5 FREE' 

De “Big 5 Free” nagellakken van Zoya zijn 100% dierproef vrij en bevatten geen:
   *  tolueen
   *  formaldehyde
   *  DBP (dibutylftalaat = weekmaker)
   *  kamfer
   *  dierlijke producten

Rijke geschiedenis

Zoya heeft een rijke geschiedenis. Het merk veroorzaakte eind vorige eeuw een revolutie in de wereld van nagelverzorging door unieke producten die ontwikkelaar Art of Beauty patenteerde. Zo maakten ze niet alleen de allereerste lang dragende nagellak zonder giftige stoffen, óók brachten ze de eerste sneldrogende topcoat op de markt.

Zoya nagellak is afkomstig uit de USA, is van hoogstaande kwaliteit en heeft prachtige originele kleuren. De lak is ook geschikt om alle soorten kunstnagels mee te lakken.

Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman’s Health Magazine. Een nagellak die je met plezier én een goed gevoel kunt dragen dus! 

 

 

Zo zijn ze zelfs “vegan proof” èn helemaal veilig voor zwangere vrouwen! 

De producten van Art of Beauty zijn wereldwijd favoriet bij diverse beroemdheden en worden in professionele salons en spa’s gebruikt en verkocht. In een standaard winkelketen zul je dit merk niet aantreffen.

Via deze link is het mogelijk om verschillende kleuren nagellak te bestellen.