kapper afspraak plannen
Website creatie
Door: Monique Kemp-Hoogenboom - 27 04 2015

Monique’s Hairstudio introduceert TREAT.ME

TREAT.ME

KEVIN.MURPHY TREATMENTS
Maken gebruik van de beste technologie en natuurlijke Huidverzorgingsingrediënten.

KEVIN.MURPHY TREATMENTS werken op moleculaire niveau om de textuur, glans, vocht en de algehele gezondheid van het haar en hoofdhuis te verbeteren. Beschouw dit als een gezichtsbehandeling voor je haar. We verwijderen ruwe deeltjes met behulp van zachte en natuurlijke fruitzuren (AHA’S) uit Papaya, citrus en ananas. Het geeft het haar vocht en kracht en maakt het haar zacht, handelbaar en glanzend. Om dit effect te behouden wordt er aangeraden om deze behandeling eens in de 6 tot 8 weken te herhalen.

o.jpeg

Op 21 april ben ik, Monique, bij een presentatie van de nieuwe behandeling TREAT.ME van KEVIN.MURPHY geweest. Na de uitleg van de nieuwe behandeling/methode heb ik zelf de behandeling mogen ondergaan. Zelf was ik zeer onder de indruk van de zachtheid, soepelheid en glans van mijn haar. Ik ben zelf zo enthousiast dat ik dit iedereen wil laten ervaren!

Kies uit één van de tailor made behandelingen die ontwikkeld zijn om aan verschillende behoeften te voldoen zoals, REPAIR, NOURISHMENT COLOUR PROTECTION, ANTI-AGING, VOLUME OF DENSIFYING. Traktuur jezelf op een gezichtsbehandeling voor je haar met een KEVIN.MURPHY EXPERIENCE.

Wilt u graag deze behandeling ervaren?
Dat kan voor € 17,50 krijgt u een heerlijke 20 minuten durende behandeling (inclusief massage) aan de wastafel.