kapper afspraak plannen
Website creatie
Door: Monique Kemp-Hoogenboom - 28 12 2017

In deze nieuwsbrief wil ik je graag informeren over de veranderingen in 2018, kerst kadogeschenken van KEVIN.MURPHY, föhncursus in januari. 

 


Monique's Hairstudio wenst u fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar.

Nu het weer december is zijn er in de salon weer extra openingstijden. Onder aan deze nieuwsbrief staan de openingstijden van de weken voor de Kerst. Voor iedereen die graag in december z’n haar graag wilt laten doen. Wacht niet te lang met het inboeken van je afspraak. Hoe langer je wacht hoe voller de agenda. Boek nu je afspraak.
 


 

Veranderingen in 2018

In 2018 gaat het een en ander veranderen. Zoals de meeste al weten heb ik de beslissing genomen om samen te gaan werken met Daniëlle. Velen weten ook al wel de reden, maar voor degenen die dat nog niet weten leg ik nog even kort uit waarom.

Daniëlle en ik kennen elkaar bijna 19 jaar. We hebben elkaar leren kennen bij Hair Company. Daar hebben we heel vaak naast elkaar gewerkt in de herensalon. Daar waren we goed op elkaar ingespeeld. Nadat ik bij wat andere salons heb gewerkt en Daniëlle weer tegenkwam, was het eigenlijk gelijk zo dat we elkaars haren weer wilden doen. En ook hebben we bij Balmain Hair training gegeven aan andere kappers. Tijdens onze vriendschap en knipbeurten groeide de ambitie om weer samen te gaan werken. We willen elkaar versterken en uitdagen! En vooral het beste voor de klant! We willen een salon neerzetten waar de klant de beste persoonlijke aandacht krijgt. Met de best geselecteerde en verantwoorde producten, voor het beste resultaat. Een salon waar je je op je gemak voelt. Waar je je als klant speciaal voelt. 
 

Daniëlle is in mei 2016 gestart in Vijfhuizen. Eerst hadden we het idee om te starten vanuit mijn salon. Maar toen kwam er een bedrijfspand vrij in Vijfhuizen. Dus hadden we de plannen even gelaten voor wat het was. Maar we zijn wel blijven brainstormen om toch samen verder te gaan. Daarom zetten we nu de stap om vanaf januari 2018, in stappen, de salons samen te gaan voegen in Vijfhuizen. Dat doe ik niet in één keer. Ik begin vanaf 8 januari 2018 op maandag en dinsdag in Vijfhuizen. 

Dat houdt dan in dat de maandag in Hoofddorp komt te vervallen. Vanaf dan zijn jullie van harte welkom bij Daan’s Hairstrend in Vijfhuizen. Wil je graag een afspraak maken in Vijfhuizen dan kan dat ook online via de website van Daniëlle, www.daanshairtrend.nl. Later in het jaar zal duidelijk worden welke verdere stappen we gaan zetten en wanneer.
We houden jullie op de hoogte.


Het adres van Daan's Hairstrend 
Kromme Spieringweg 430D
2141 AN Vijfhuizen
www.daanshairstrend.nl
Mobiel Monique: 06-52036833 
Mobiel Daniëlle:  06-24879696


 

Leuke kado's voor de feestdagen

Voor degene die geen inspiratie meer hebben, denk ook eens aan een cadeaubon van de salon of een van de leuke pakketten van KEVIN.MURPHY. Voor heren en dames zijn er mooie pakketen, laat ze mooi inpakken en je hebt een mooi kado! Laat je adviseren voor de beste producten! 

 


Föhncursus

Wil jij de kunsten leren van het föhnen van je eigen haar?

Vraag jij je soms af; Hoe komt het toch dat haar haar altijd mooi geföhnd is? En hoe blijft het zo mooi glad of in de krul?

Wat je daarvoor moet doen, gaan we je uitgebreid in een stappenplan vertellen hoe jij tot het mooiste resultaat kan komen! 

Wat gaan we doen? 

We zullen beginnen met het wassen van je haar met de juist afgestemde producten voor jouw haar type. Daarna ga je zelf aan de slag en geven we je tips en tricks voor het beste eind resultaat.

Wat kan je verwachten?

  • Een gezellige avond
  • Stappenplan: hoe ga ik aan de slag?
  • Producten met korting tijdens de cursus
  • Inclusief het gebruik van de tools
  • Koffie/thee en iets lekkers staan klaar 
  • Goodiebag aan het einde van de avond

Waar:
Daan's Hairtrend,
Kromme Spieringweg 430 D,
2141 AN Vijfhuizen
       
Wanneer:
vrijdag 19 januari 2018 

Prijs: € 35,-

Tijd:
19.00 - 21.30 uur

Info: Wil jij je opgeven voor deze cursus? Wacht niet te lang! Maar doe het nu! Vol is vol! Meld je nu aan! 

N.B. Wie zich het eerst aanmeld zal het eerst ingedeeld worden op deze avond. Na inschrijving krijg je verdere details over de cursus via de mail. Bij meerdere aanmelding zal er een extra avond gepland worden.

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief.
Tot snel in de salon! Voor iedereen die ik niet meer spreek voor de feestdagen. Hele mooie dagen gewenst en tot volgend jaar! 

Met gestylde groet,

Monique Kemp