kapper afspraak plannen
Website creatie

ZOYA for Beyuna nu ook in de salon

Sinds afgelopen januari is de productlijn van Beyuna uitgebreid met een complete lijn nagellakken! Hiervoor is Beyuna een partnerschap aangegaan met Zoya nailpolish.

---n

'The BIG 10 FREE' 

Zoya nail polish staat bekend als de BIG 10 Free: 

* géén tolueen
* géén kamfer
* géén formaldehyde
* géén formaldehyde hars
* géén parabenen
* géén TPHP
* géén xyleen
* géén ethyl tosylamide
géén dibutylftalaat
* géén lood

De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden. Alle kleuren nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij.

Rijke geschiedenis

Zoya heeft een rijke geschiedenis. Het merk veroorzaakte eind vorige eeuw een revolutie in de wereld van nagelverzorging door unieke producten die ontwikkelaar Art of Beauty patenteerde. Zo maakten ze niet alleen de allereerste lang dragende nagellak zonder giftige stoffen, óók brachten ze de eerste sneldrogende topcoat op de markt.

Zoya nagellak is afkomstig uit de USA, is van hoogstaande kwaliteit en heeft prachtige originele kleuren. De lak is ook geschikt om alle soorten kunstnagels mee te lakken.

Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman’s Health Magazine. Een nagellak die je met plezier én een goed gevoel kunt dragen dus! 

Zo zijn ze zelfs “vegan proof” èn helemaal veilig voor zwangere vrouwen! 

De producten van Art of Beauty zijn wereldwijd favoriet bij diverse beroemdheden en worden in professionele salons en spa’s gebruikt en verkocht. In een standaard winkelketen zul je dit merk niet aantreffen.

Via deze link is het mogelijk om verschillende kleuren nagellak te bestellen.